Antreprenoriat general în construcţii şi instalaţii
Producţie de tubulatură pentru ventilaţii
 Romana  English


CINE SUNTEM
PREZENTARE
MISIUNE
MANAGEMENT
ECHIPA
CE FACEM
REFERINŢE
PARTENERI
ŞTIRI
CONTACT

 
  Login user  
  Username  
   
  Password  
   
   
  Cont nou
Recuperare parolă
 
     
 Vizitatori unici  Vizitatori unici  Vizitatori unici  Vizitatori unici
 

     
 

     Demark Construct este una din cele mai mari societăţi cu acţionariat românesc din domeniul instalaţiilor şi construcţiilor. Înfiinţată în 2006, cu sediul în Timişoara, compania oferă în prezent servicii complete de antreprenoriat şi proiectare, având în portofoliu lucrări realizate pentru importante lanţuri de retail, amplasate în toate zonele ţării.

     Din 2007, Demark a inaugurat propria linie de producţie de canale de aer şi accesorii rectangulare şi circulare din tablă zincată sau oţel inoxidabil, completând şi optimizând astfel serviciile pe care le oferă pe segmentul instalaţiilor. În prezent, furnizăm componente ale sistemelor de ventilaţie pentru proiecte din toată ţara şi din ţările învecinate.

     Evoluţia companiei a fost încă de la lansare una rapidă, uneori depăşind ritmul pieţei. Astfel, în 2006 Demark Construct a înregistrat o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro, ajungând la un volum de afaceri de 10 milioane euro în 2007 şi 16 milioane euro în 2008. Pentru 2009, în ciuda declinului de pe piaţa construcţiilor, estimăm că vom realiza o cifră de afaceri de peste 15 milioane euro.

 
     

Copyright 2007-2014 DeMark Construct SRL Timisoara. Toate drepturile rezervate

Website by: Bin Soft&Hard SRL